søndag 2. juli 2017

Kopp til selveste statsminister, Erna Solberg!

Ja, nå er Stavern Litteraturfestival med alle sine flotte arrangementer og spennende forfattere over for denne gang.
Alle disse fikk en personlig kopp - tegnet av meg


Foto: Myriam H. Bjerkli. Her har Vigdis Hjort mottatt "sin kopp".

Koppen til statsminister Erna Solberg

Mitt bidrag - eller mitt oppdrag - i denne forbindelse, var faktisk å lage kopper til alle som skulle bidra på scenen. Litt av en utfordring! Alle forfattere, bokbadere, arrangementskomiteen og de frivillige som hjalp til med alt det praktiske - skulle få en personlig kopp - en kopp som lignet bitte litt på mottageren. Med noen skrevne linjer om bøker i tillegg .. Og med Stavern Litteraturfestival -logoen under koppen. Ikke plankekjøring dette, for ei som har tegnet halvannet års tid!

MEN ... Det ble et utrolig spennende oppdrag. Tenk å få tegne kopp til blant annet Dag Solstad, Jørn Lier Horst, Vigdis Hjort, Åsne Seierstad .... og 27 andre... Jeg følte meg beæret!

Og ikke ante jeg før etter at koppene var levert, at jeg faktisk tegnet kopp til selveste statsministeren!
"Tegn en kopp som ligner på Erna," fikk jeg beskjed om på mail. Ikke visste jeg at det faktisk var Erna Solberg! Puh ...godt jeg farget kjolen blå!

Jeg kjenner allikevel på en ørliten følelse i magen ... tenk om noen ble fornærmet over koppen de fikk? Men nei, sånn kan jeg ikke tenke! Alle tegningene var godt ment, tegnet med min strek - og de får bruke den til å drikke kaffe eller te av. Eller til å putte blyanter oppi. Eller blomster. Eller til pynt. Eller hva vet jeg... Et minne fra Stavern Litteraturfestival, ble det i hvert fall. ;-)
2 kommentarer:

  1. Tusen takk for god levering, Liv Hege:-) Og alle som har gitttilbakemelding så langt har vært overstrømmende positive. Så den ørlille følelsen i magen kan du bare jage vekk :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Sååå hyggelig å høre, Myriam! Det gleder meg stort, og det var kjempegøy at jeg fikk lov til å få denne jobben. Det satte jeg stor pris på! Vel blåst! j Jeg har fulgt med dere fra sidelinjen, for jeg fikk dessverre ikke mulighet til å være til stede i år. :-( Kos deg med minnene og goood ferie, nå! Det har du sannelig fortjent! Du har et fantastisk år å se tilbake på. Alt hva du har fått til!! God sommer! Klem

      Slett